hu en de


Hírek

Műszaki vizsga

2012 februárjában megnyitottuk műszaki vizsgaállomásunkat, ahol vállaljuk az időszakos műszaki vizsgáztatást és a gépjárművek eredetiség vizsgálatát is.

TOVÁBB 

Építkezik?

Cégünk olyan földmunkagépekkel rendelkezik amelyekkel akár az Ön háza alapját is ki tudjuk ásni. A keletkezett hulladékot természetesen kijelölt lerakóhelyre elszállítjuk. 

TOVÁBB 

Bemutatkozás

Alapítás

A pirosodás kezdete 1985-re nyúlik vissza, mikor Fazekas Károly egyéni vállalkozóként egy piros billenccsel kezdett fuvarozni. 
A Fazekas Insped Kft.-t Fazekas Károly és Fazekas Károlyné alapította 1997-ben, azóta belföldi és nemzetközi szállítmányozással foglalkozik. 
Jelenleg is a két alapító a tulajdonos és az ügyvezető is.


Gépjárműpark

- 70 db Scania vontató (Átlag életkoruk 1,5 év)
- 70 db Schwarzmüller,  Schmitz és Krone pótkocsi (átlag életkor 1 év) 

 

Telephelyek

- Balatonfüred
A cég székhelye 1997 óta, melyen egy 6 beállásos szerzvízépület található, ahol a gépjárműveket karbantartják, és javítják. A telephelyen műszaki vizsgabázis is elősegíti a gépjárművek gyors felkészítését a fuvarfeladat elvégzésére.

- Szombathely
Bővítés alatt áll. A telephely elsősorban a gépjárművek parkolására szolgál, a fuvarfeladatok között és a hétvégi leállásokra tervezzük.

A telephely jelenleg bővítés alatt van, kétszeresére növekedik, melyre gépjármű mosót és javítóműhely létrehozását tervezik.


Célországok

Cégünk elsősorban Németországba és Nyugat-Európa országaiba szállít, folyamatosan bővítjük célországainkat a Skandináv országok irányába is. 

Megbízóinknak biztosítjuk a minőséget, a költséghatékonyságot, kiemelt figyelmet fordítunk az időtényezőre, valamint figyelmünk kiterjed megbízóink információ igényének mindteljesebb kielégítésére!

Vezetőség | Next Generation

Vizsgáztatás

Ajánljuk figyelmébe új műszaki vizsgaállomásunkat, ahol a motorkerékpároktól a mezőgazdasági gépekig vállaljuk a járművek vizsgáztatását, nemzetközi minősítését, eredetiség vizsgálatát. 

    

Facebook

Elérhetőség

Fazekas Insped Kft.

Telefon: +36 (87) 341-242 | +36 (87) 481-006 | +36 (87) 481-075

Fax: +36 (87) 341-263

E-mail: info @ fazekasinsped. hu

KATcms: 2015 | Fazekas Insped Kft. | Fuvarozás szállítmányozás | Tartalom | Kinézet: K@tilla | Statsztika

Tájékoztatjuk, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek a látogatóról ill. a böngészési szokásokról. További információk

fazekasinsped.hu © 2010 - 2019