A szállítmányozás

A MI VILÁGUNK

Megbízhatóság, korszerűség, stabilitás – ezen értékek mentén kezdtem a fuvarozást 1985-ben, és ezek azok, amelyek a mai napig jellemzik, valamint a jövőben is jellemezni fogják a Fazekas Insped kft. működését.

BBY 1297

Cégünk a bizonyíték rá, hogy tisztességes és odaadó munkával egy családi vállalkozás is messze juthat, nagy célokat érhet el. Külön öröm, hogy ezen az úton a feleségem mellett immár két lányunk, valamint a vejünk is tevékeny részt vállal. Éppen ez a családi szál garantálja, hogy stabil háttérrel rendelkező, folyamatosan fejlődő nagyvállalat maradjunk még nagyon sokáig. Ez egyszerre jelent garanciát megrendelőinknek, akik mindig pontosan kapják meg az általunk szállított árut, valamint munkavállalóinknak, akiknek biztos helyük van a cégnél. Büszkeséggel tölt el, hogy a belföldi fuvarok után immár Európa-szerte ismerik a Fazekas Insped Kft. piros kamionjait, a színhez pedig a minőséget társítják partnereink.

Fazekas Károly ügyvezető

FLO4435
FLO4423 Edit scaled
Fazekas Károly

Ügyvezető

FLO4192 Edit scaled
Fazekas Károlyné

Ügyvezető

placeholder
Happ Lívia

Üzletfejlesztő

FLO4415 Edit
Vekerdi-Fazekas Mercédesz

Kontroller

Dinamikus fejlődés több mint három évtizede.

A Fazekas Insped Kft. Dinamikusan fejlődő családi vállalkozásként 1985 óta foglalkozik belföldi és nemzetközi szállítmányozással. A kezdeteknél Fazekas Károly egyetlen piros billenccsel fuvarozott, a vállalatot feleségével, Fazekas Károlynével közösen alapították tulajdonosként és ügyvezetőként 1997-ben. Napjainkban 60 darab Scania vontató és 60 Schwarzmüller pótkocsi rója Európa útjait balatonfüredi, és szombathelyi telephelyünkről indulva.
A cég fejlődéséhez, a sokrétű szolgáltatások színvonalához jelenleg közel 100 munkavállaló járul hozzá – szakértelmüknek, elhivatottságuknak és megbízhatóságuknak köszönhető a Fazekas Insped Kft.-re jellemző minőség, pontosság, biztonság és költséghatékonyság.

BBY 1287 scaled e1684501530330

Kérjen árajánlatot

Töltse ki az alábbi ajánlatkérő ívet és kollégánk hamarosan felveszi önnel a kapcsolatot. 

Kapcsolattartó adatai
Rakodás adatai
Rakomány adatai